Noutaţi

Metode noi și inovatoare de folosire a tehnologiei în educație - Workshop Microsoft la Universitatea din București

Universitatea din București a organizat marți, 5 noiembrie 2013, în parteneriat cu Microsoft, prin programul Partners in Learning, și Asociația Alumni ai Universității din București, workshop-ul Technology Enriched Instruction (TEI) for Higher Education.

Citeşte mai mult
Internationalizarea Educatiei: Studiile in Marea Britanie si intoarcerea acasa

Liga Studentilor Romani din Strainatate, in parteneriat cu British Council din Romania, lanseaza conferinta „Internationalizarea Educatiei: Studiile in Marea Britanie si intoarcerea acasa”. Evenimentul va avea loc pe 23 noiembrie, in cadrul Expozitiei Educatiei din Marea Britanie (Education UK Exhibition), organizata de British Council si Ambasada Marii Britanii la Howard Johnson Grand Plaza, Bucuresti.

Citeşte mai mult
Invitatie la Conferinta Internationala TEORIE ȘI PRACTICĂ ÎN CONSILIERE

NBCC RomâniaUniversitatea Titu Maiorescu și Institutul de Științele Educației (Euroguidancevă invită la cea de-a 7a ediție a Conferinței Internaționale „Educație și creativitate într-o societate bazată pe cunoaștere”, la secțiunea TEORIE ȘI PRACTICĂ ÎN CONSILIERE.

Citeşte mai mult
Feedback-ul: “Cum” si “cat” pentru copilul meu

Imaginea copilului despre sine este elementul esential in determinarea fericirii si a felului in care priveste lumea. Aceasta imagine despre propria persoana este creata in urma a ceea ce simte ca primeste din partea celorlalti, indeosebi a parintilor lui.

Citeşte mai mult
Primul program de "Child Sponsorship"

600 de copii din comunitati rurale sarace vor putea fi "adoptati" de donatori individuali sau de companii, printr-o donatie lunara. Programul lansat recent de World Vision Romania se adreseaza atat donatorilor individuali, cat si companiilor. “Adoptia” unui copil din program se poate face in schimbul unei donatii lunare de 68 RON.

Citeşte mai mult
Solutii pentru imbunatirea incluziunii scolare in Romania

Conferinta nationala “Incluziunea scolara intre deziderate si realitate” organizata de Asociatia RENINCO Romania in colaborare cu Fundatia World Vision Romania si Scoala Gimnaziala “Sf. Voievozi”  a reprezentat o actiune comuna de sustinere a tuturor celor care cred intr-o scoala incluziva, in dreptul fiecarui copil la educatie, indiferent de particularitale sale de dezvoltare si invatare, in prevenirea si/sau eliminarea marginalizarii, excluderii si segregarii scolare pentru copii si tinerii cu CES, precum si in posibilitatea unei schimbari reale a relatiilor dintre familie, scoala si comunitate.

Citeşte mai mult
Remus Pricopie, Ministrul Educatiei Nationale: “Avem nevoie de politici publice integrate pentru educatie”

Pentru doua zile, educatia si lucrul alaturi de copii si tineri au fost dezbatute la Bucuresti de peste 100 de practicieni din domeniu. Reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale din Romania si alte tari europene, bloggeri, academicieni, jurnalisti, alaturi de reprezentanti ai Consiliului Europei s-au intalnit intre 14 si 15 octombrie, in cadrul conferintei Societate Civila: Tendinte in lucrul alaturi de copii si tineri.

Citeşte mai mult
Salvaţi Copiii Iaşi lansează înscrierea la cursurile gratuite adresate consilierilor şcolari şi specialiştilor din organizațiile nonguvernamentale

În perioada octombrie 2013 – ianuarie 2014, Asociaţia Salvaţi Copiii Iaşi organizează  cursuri de formare „Educarea copilului fără violenţă – Disciplină pozitivă“ derulate în cadrul proiectului Schimbări mici, diferenţe MARI!, proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Citeşte mai mult
Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...Next

Abonare newsletter

Recomandă

Promovează-ne

fonpc