Noutaţi

Premierul Ponta susţine că nu vor mai fi întârzieri în plata salariilor dascălilor

Problema întârzierii plăţii salariilor în educaţie a apărut deoarece procedurile europene de întocmire a documentelor pentru astfel de plăţi au fost schimbate, dar nu toată lumea care cunoştea această modificare a avut grijă să o şi aplice în termen util, potrivit premierului Victor Ponta. 

Citeşte mai mult
Grupa mare ar putea fi cuprinsă în învăţământul obligatoriu

Din 2015, grupa mare ar putea fi cuprinsă în învăţământul obligatoriu.

Citeşte mai mult
78 la sută din şcolile din România nu au paza asigurată, 11 la sută nu au nici gard

Aproximativ 78% din şcoli din România nu au paza asigurată, iar 11% nu au nici gard, a declarat marţi directorul Direcţiei de Ordine Publică, Dumitru Jianu, la lansarea de către IGPR a unui proiect privind modalităţile de prevenire şi de gestionare a comportamentelor predelincvente şi delincvente. 

Citeşte mai mult
Structura Programului Cadru Orizont 2020

Programul-cadru european „Orizont 2020" dispune de un buget de 70 de miliarde de euro şi urmăreşte în mod sistematic finanţarea proiectelor capabile să ducă la îndeplinire obiectivele tehnice, ştiinţifice, educaţionale şi sociale asumate de statele membre prin intermediul Strategiei „Europa 2020". Programul «Orizont 2020» este un tip de program totalmente nou pentru Uniunea Europeană. Este gândit să aducă rezultate care pot aduce schimbări concrete în viaţa oamenilor. Cu mai mult de 70 de miliarde de euro pentru şapte ani, este cel mai mare program de cercetare al Uniunii de până acum şi unul dintre cele mai mari din lume. Este singurul program din bugetul Uniunii Europene care a cunoscut o creştere a finanţării. Bugetul substantial al Programului  «Orizont 2020» este un beneficiu major pentru cercetarea şi inovaţia europeană.

Citeşte mai mult
Ambasadorii inteligenţei româneşti au sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului

Studiază la universităţi de prestigiu, au rezultate excelente, cu care uimesc lumea întreagă, dar nu au uitat de unde au plecat: din România.

Citeşte mai mult
• Granturi SEE: Programul “Conservarea si revitalizarea patrimoniului cultural si national” (PA16/RO12)- Granturi mici

Granturile SEE: Programul “Conservarea si revitalizarea patrimoniului cultural si national” (PA16/RO12)- Granturi mici sunt deschise pentru : institutii publice: autoritati publice, institutii culturale si arhivele statului; organizatii neguvernamentale, inclusiv filiale ale asociatiilor si fundatiilor internationale recunoscute in conformitate cu legislatia in vigoare in Romania, active in domeniile vizate de program (e.g. patrimoniu cultural, minoritati etnice); culte si asociatii religioase recunoscute potrivit legislatiei in vigoare in Romania; institutii de invatamant superior si institute de cercetare; alte entitati fara scop lucrativ active in domeniile vizate de program (e.g. patrimoniu cultural, minoritati etnice).  

rn

Citeşte mai mult
Peste 81.000 de copii au cel puţin un părinte plecat să muncească în străinătate

Peste 81.000 de copii aveau, la sfârşitul lunii septembrie a anului trecut, cel puţin un părinte plecat la muncă în străinătate, rezultă din datele centralizate de Direcţia pentru Protecţia Copilului din Ministerul Muncii şi comunicate la solicitarea MEDIAFAX

rn

Citeşte mai mult
BCR a lansat o platforma de donatii online pentru ONG-uri

BCR, in parteneriat cu furnizorul de servicii de plati online EuroPayments Services, a lansat o platforma online de donatii pentru ONG-uri, numita “Bursa Binelui ". Organizatiile pot sa se inscrie cu proiecte, iar vizitatorii pot sa faca donatii online, fara comision, pentru proiectul preferat.

Citeşte mai mult
Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...Next

Abonare newsletter

Recomandă

Promovează-ne

fonpc