Noutaţi

Noul regulament şcolar va permite elevilor să aducă tablete la clasă

Noul regulament şcolar va permite elevilor să aducă tablete la clasă. Anunţul a fost făcut chiar de Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.

Citeşte mai mult
Elevii se pregătesc să păşească în noul an şcolar. Vezi care sunt noutăţile care îi aşteaptă pe elevi

Elevii se pregătesc să păşească în noul an şcolar. Aproximativ 3,2 milioane de elevi încep astăzi cursurile noului an şcolar 2013 – 2014.

Citeşte mai mult
Scrii cu stânga? Azi ai motiv de… sărbătoare!

Evenimentul a fost iniţiat în 1976 de organizaţia “Lefthanders International” şi are ca scop sensibilizarea opiniei publice cu privire la dificultăţile şi frustrările cu care stângacii se confruntă în viaţa de zi cu zi.

Citeşte mai mult
UNICEF: 8% dintre minorii din România trăiesc într-o sărăcie severă, cu mai puţin de 15 lei pe zi

Opt minori din o sută trăiesc în România la nivelul de "sărăcie severă", cu mai puţin de 15 lei pe zi, potrivit UNICEF, care a mai identificat, ca probleme ale copiilor şi adolescenţilor, excluziunea socială şi cele din domeniul educaţiei, sănătăţii şi al ocupării forţei de muncă.

Citeşte mai mult
O armă împotriva abandonului şcolar: grădiniţele de vară inaugurate de organizaţia Salvaţi Copiii

400.000 de copii din România nu erau înscrişi la şcoală în anul 2011. Pentru momentul prezent, nu există o cifră exactă. Asociaţiile umanitare au început să ia măsuri pentru a stopa abandonul şcolar. Un exemplu îl reprezintă grădiniţele de vară inaugurate de organizaţia Salvaţi Copiii, care îi ajută pe preşcolarii din familiile sărmane să se înscrie în clasa pregătitoare.

Citeşte mai mult
Ferentaria - Expozitia copiilor de la Clubul de Educatie Alternativa

Acuarela si Policy Center for Roma and Minorities organizeaza vernisajul expozitiei Ferentaria, expozitie de fotografii realizate de copii din Ferentari. „We singing colors” vor colora atmosfera prin acorduri acustice de vara.

Citeşte mai mult
Educatie pentru Viitorul Tau!

”Educatie pentru Viitorul Tau” este un proiect national implementat de Ed4Lead, care are ca scop facilitarea comunicarii dintre asociatiile/organizatiile non-profit si cadrele didactice, parinti si studenti.

Citeşte mai mult
Buletinului informativ trimestrial „DIALOG

Centrul de Resurse si Informare pentru Profesiuni Sociale CRIPS lanseaza numarul 3 al buletinului informativ trimestrial „DIALOG”, publicatie electronica dedicata parteneriatului public – privat in domeniul social.

Citeşte mai mult
Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...Next

Abonare newsletter

Recomandă

Promovează-ne

fonpc